Patrulla conjunta Montgat Tiana

Els policies faran patrullatge a peu per les zones on hi ha més establiments. Foto: Ajuntament de Tiana

Ja està en marxa el dispositiu conjunt de les policies de Montgat i Tiana per a la campanya de Nadal. Aquesta és la primera vegada que els dos municipis col·laboren per tirar endavant una iniciativa d’aquest tipus, que reforça la seguretat als comerços durant uns dies on hi ha més moviment de l’habitual tant al carrer com a les botigues. La campanya va començar el passat dilluns dia 12, amb un doble objectiu. D’una banda, augmentar la visibilitat de la policia com a mesura preventiva contra robatoris, furts i estafes i. D’altra banda; amb la idea que els agents puguin aportar consells i atenció personalitzada als comerciants i a la ciutadania que fa les seves compres.

Els policies faran patrullatge a peu per les zones on hi ha més establiments i tindran una relació directa amb els comerciants. Per fer-ho possible, es comptarà amb la unitat mòbil de la policia local de Montgat, dedicada a les campanyes de proximitat. El dispositiu és el resultat de la feina coordinada dels caps de les policies locals d’ambdues poblacions, que fan reunions periòdiques per fer el seguiment de la seguretat en els dos municipis.

Les dues policies treballen coordinadament en dispositius especials o en dies que cal un reforç, donant-se suport mútuament, com per la Festa Major. La campanya comercial de Nadal és molt important per als dos municipis, que ja fa dies han enllumenat els carrers més transitats i han presentat ambdues agendes d’activitats i espectacles per tal de potenciar el consum local per aquestes dates.