La Penya busca la regularitat

En tan sols 72 hores el DKV Joventut va disputar dos partits, el primer contra el Blancos de Rueda Valladolid i el segon contra el Power Electronics València. En tan sols aquests tres dies vam poder veure les dues cares de la Penya, la bona i la dolenta.

La cara bona la vam veure a l’Olímpic, front els pucelans, amb uns jugadors verd-i-negres que van reaccionar a temps i van ser ambiciosos. Doncs durant la primera part el matx s’havia complicat. El Valladolid dominava gràcies al seu encert en el tir i la Penya depenia de McDonald i de Pere Tomàs per seguir a prop en el marcador. Però, com he dit, al sortir del vestidor els de Pepu van anar a guanyar. Ràpidament els verd-i-negres es posaven 51-45 i al finalitzar el tercer quart, un triple de Franch deixava la victòria encaminada. Als darrers deu minuts la Penya va escombrar al rival, en part gràcies a dos triples seguits de Jelinek que van matar els castellans.

L’altra cara, la dolenta, la van oferir a València. No obstant això, el partit va començar favorable pel DKV. Hosley i McDonald van firmar una gran actuació al primer quart i la Penya va acabar-lo per davant dels locals (20-19). Però als següents 10 minuts el Power Electronics els va passar per sobre, com així ho reflectia el parcial de 27 a 6. Martínez, Navarro (espectaculars durant tot el partit) i els triples de Richardson van permetre als valencians sentenciar el matx a la segona meitat. Ja cap als últims instants, Pere Tomàs i Franch retallaven distàncies i posaven el 94-71 final.

El pròxim diumenge la Penya torna ha desplaçar-se, aquest cop a San Sebastià, per jugar contra el Lagun Aro (12:30h per Esport 3).