Els comerciants del carrer Pérez Galdós sortiran el proper 31 de maig i 1 i 2 de juny al carrer per mostrar als ciutadans l’oferta de productes que poden trobar a les botigues del barri.

En total hi participaran 20 establiments associats i també artesans vinguts d’arreu de Catalunya. “Podran trobar els productes com roba o sabates que venen els botiguers de l’associació així com tot tipus d’embotits artesanals, fotmatge o mel”, explica a Línia Badalona Ricardo Jimenez, president de l’Associació de Comerciants Pérez Galdós.

Mentre els grans passegen entre l’oferta comercial, els més petits s’ho passaran d’allò més bé amb els tallers que els botiguers han preparat per amenitzar la sortida al carrer. “Hi haurà un de maquillatge i un altre de manualitats. També una xurreria i una creperia”, comenta el president de l’entitat.

Tot i que cada tres mesos els comerciants de Pérez Galdós intenten organitzar una sortida d’aquest tipus, és la primera vegada que l’allargaran fins el diumenge. “Volem provar com va. Necessitem promoure les vendes i que el client s’apropi a nosaltres”, destaca Jimenez.

La mostra de comerç s’ha fet coincidir amb les festes del barri de Sant Antoni i Llefià. De fet, com apunta el representant dels botiguers, “sempre intentem sortir per les festes per fer barri i captar més visites”.

WhatsAppEmail