Vehicle dels Mossos d’Esquadra en una imatge d’arxiu. Foto: ACN / Albert Segura Lorrio

Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou homicidi que va tenir lloc aquest dissabte al barri de la Mina a Sant Adrià de Besòs. Un home va morir de forma violenta a l’interior d’un pis del barri.

L’avís del succés es va rebre pels voltants de les 02.45 hores de la matinada en un domicili del carrer de Llevant. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions policials que han comprovat que la víctima tenia signes evidents de violència, probablement causats per arma blanca.

Segon crim en menys d’un mes

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) ha obert una investigació per esclarir els fets i identificar l’autor de l’homicidi. Es tracta del segon crim en menys d’un mes a la Mina. El 19 de setembre passat un home va morir a trets al carrer de Rosalia de Castro, a poc més de 300 metres del carrer de Llevant.

Cañete condemna els fets

“He de tornar a condemnar un homicidi al barri de la Mina, en aquest cas aquesta matinada. Continuo reclamant més presència policial d’ordre públic i més actuacions judicials. Cal recuperar la normalitat per tal que els veïns puguin viure amb tranquil·litat i dignitat al barri”, ha assenyalat l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete.