El Badalona va plantar cara al Leganés i va endur-se un gol que té molt valor. elgoldemadriz.com

El Badalona i la seva afició hauran de donar-ho tot el proper diumenge després d’haver perdut 2 a 1 el primer partit de l’eliminatòria front el Leganés.

L’enfrontament, que es va caracteritzar per la igualtat de forces, va decidir-se amb un penal molt discutible. L’àrbitre el va xiular per compensar la decisió de no assenyalar, a la jugada anterior, la pena màxima per mans de Ferron, que al mateix temps, responia al fet de no haver xiulat un penal clar sobre el mateix Ferron a la primera part.

De totes maneres, els escapulats haguessin pogut avançar-se a la primera part si Robles no hagués fallat un gol a porteria buida. El domini del Badalona es va trencar amb el gol del Lega, resultat d’una centrada enverinada de Tacón que Valle va empassar-se. A partir d’aquí, els locals van protagonitzar la majoria d’ocasions fins l’entrada, a la segona part, de Sellarés. El davanter va posar l’empat culminant una bona jugada combinatòria. Però quan semblava que l’empat era el resultat més just, Arruabarrena forçava el penal que ell mateix va transformar en gol.

A pesar de tot i tenint en compte que els escapulats no han perdut al Centenari en tot l’any, la remunatada es veu possible.