Comerciants i marxants estudien una proposta de venda per ocupar l’espai > El govern no abaixa la guàrdia i continuen els controls policials

Fa gairebé dos mesos que el govern d’Albiol va iniciar els controls policials dels dimarts sota el pont de l’autopista, a l’anomenat Mercat de la Misèria. Aleshores es van decomissar 4 tones de material, la majoria provinent de les escombraries, i hi van actuar uns 60 agents de la Guàrdia Urbana de Badalona i Sant Adrià, la Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra. Les darreres setmanes són 18 policies locals d’ambdós municipis els que es passegen pel mercat que només recullen uns 50 quilos d’aquest tipus de material. I és que el control setmanal ha sorgit efecte, ja no hi ha rastre del Mercat de la Misèria. L’objectiu ara és trobar una solució perquè no torni a pro-duir-se. La proposta del govern popular és ocupar l’espai de sota l’autopista amb parades de venda de flors, de fruita, o del mercat tradicional que puguin ampliar-se. El Regidor de Seguretat, Miguel Jurado, ha explicat a Línia Badalona que els controls policials “continuaran fins que trobem una solució per ocupar l’espai”. Així, assegura Jurado, “serà molt més fàcil que no hi tornin”. Ara és en mans de l’àrea de comerç ja que marxants i comerciants busquen una alternativa.
Sobre el trasllat del Mercat de la Misèria de Badalona a Barcelona, Jurado és contundent: “A mi l’únic que em preocupa és resoldre el problema de Badalona”.