L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa una campanya sobre rumors i prejudicis que pretén garantir el dret a una informació veraç. Amb el lema “Saps què m’han dit?”, es vol aportar informació i dades objectives a la ciutadania que refuten tòpics i rumors relacionats amb la immigració. “Aquesta campanya es centra en aquells rumors que tenen un caràcter més comunitari i un impacte en un nombre de persones elevat”, segons informa l’ajuntament.

La campanya “Saps què m’han dit?” es difon per la ciutat mitjançant uns fullets que tracten temes com les beques de menjador o els horaris dels comerços.

En el marc d’aquesta mateixa campanya, també s’ha previst la realització de cursos sobre convivència en diversitat, que començaran el proper dia 30 de març. Els tallers van adreçats a membres de xarxes d’entitats, professionals de recursos públics i a tota persona interessada en treballar per la convivència. D’altra banda, la campanya també recorda que l’Ajuntament aplica sempre les condicions que estableix la legislació vigent per tal de garantir l’accés als recursos públics a tothom per igual.

Aquest és un dels compromisos que es van assolir en la darrera assemblea de la plataforma Badalona Som Totes i Tots per evitar l’ús electoral de la immigració. Segons va dir en aquell moment la seva presidenta, Dolors Sabater, “la gent no s’ha de creure les mentides que diuen alguns partits en campanya electoral”.