A partir de demà podran passar ambulàncies per el carrer Madoz. Redacció

Per fi les reclamacions dels veïns del carrer Madoz han arribat a bon port. Portaven mesos exigint la millora de la pavimentació del carrer pels nombrosos forats que hi havia, i que s’elimini una filera de cotxes per tal que els serveis d’emergència puguin accedir-hi quan calgui. Finalment, les pancartes i mobilitzacions han fet que aquest dimarts l’Ajuntament es decidís a asfaltar el carrer, en el tram comprès entre Jovellar i Prim.

Una vegada hagin finalitzat les obres es procedirà a eliminar una filera de vehicles i es col·locaran les senyals de prohibició d’estacionament corresponents. Aquesta mesura ha estat acordada entre l’ajuntament i els veïns de la zona amb l’objectiu de garantir l’accés dels vehicles dels serveis d’emergència a aquests carrers. L’origen de la demanda prové dels veïns, que fins i tot van fer una recollida de signatures el passat mes de maig com a pressió perquè l’ajuntament els fes cas.

Els veïns afectats estan satisfets de veure com s’ha atès una vella reivindicació. Alerten, però, que la pavimentació s’ha hagut de fer en fred i que és possible que no aguanti molt de temps o que es malmeti quan plogui.

I és que un altre dels problemes que pateixen els veïns d’aquest carrer és el deteriorament del clavegueram, que no es toca des de l’any 1936 i que genera problemes d’humitat i d’higiene. En aquesta ocasió no s’ha pogut afrontar la reforma, que queda pendent per a més endavant.

La primera queixa sobre la mala qualitat de la pavimentació del carrer data del 1995, i des d’aleshores han reivindicat millores als successius governs municipals.

El detonant perquè finalment l’ajuntament hagi fet cas a les reclamacions veïnals va ser la pancarta que van penjar el mes de setembre i que diu: “¡¡¡Aquest carrer està deixat de la mà de l’Ajuntament!!! No hi passen ambulàncies, Bombers ni cadires de rodes”.

WhatsApp