D’això se’n diu arribar i moldre. El nou regidor de Seguretat i Participació Ciutadana, l’independent Miguel Jurado, va aprofitar la seva alcaldia accidental per aprovar l’avançament de l’hora límit per vendre alcohol a la ciutat. Quinze dies d’al·legacions durant els quals l’oposició  i molts comerciants han estat de vacances gairebé garanteixen que la seva proposta arribarà a bon port.
Un balcó monocolor (o gairebé). Una de les imatges que més morbositat ha despertat durant aquest agost ha estat la del nou alcalde, el popular Xavier Garcia Albiol, presidint el balcó de l’Ajuntament durant l’acte central de la Festa Major d’Agost. De fet, va ser un balcó gairebé popular al 100%. Només la convergent Mercè Rius, regidora del districte 1, va aportar una mica de taronja a un estampa tan blava.
Badalona “is diferent”. Aquells que s’han quedat a Badalona aquest estiu, a banda de patir dues setmanes de banderes grogues i vermelles, hauran vist un grapat d’estrangers a la ciutat. Badalona en va plena: els turistes han ocupat la ciutat aquest estiu. Bé, sent sincers, La Rambla i el Carrer del Mar. A La Salut, Sant Roc o Artigues no se’ls ha vist. Una de les imatges més exòtiques ha estat la d’un grapat de visitants de pell blanca i cabells rossos baixant el Carrer de la Mercè tapant-se les orelles amb les mans i perseguits pels Miquelets. Més tard, i ja esborrat el gest de pànic del seu rostre, van compartir amb els badalonins l’espectacle de foc i soroll de La Rambla.