Era un rumor que alguns titllaven de malintencionat, però fonts del PSC van confirmar ahir a Línia Badalona que és una realitat. Jordi Serra, líder socialista, ha posat el seu càrrec a disposició del partit després que el PSC patís una davallada històrica a les passades eleccions municipals.

Segons les mateixes fonts, i tal com Àlex Pastor, primer secretari socialista a Badalona, ha explicat recentment en roda de premsa, el PSC es troba immers en un procés de “reflexió” des d’un punt de vista intern –els mals resultats electorals i les decisions a prendre– i també extern –la negociació del possible pacte de govern amb Guanyem, ERC i ICV-EUiA–. Respecte al futur de Jordi Serra al capdavant del partit, les fonts consultades asseguren que “estem pendents de quina decisió pugui prendre ell mateix” o, en qualsevol cas, “de quina decisió hem de prendre conjuntament com a partit”.

Aquest divendres el PSC celebrarà una assemblea que ha de servir per analitzar els resultats del 24M i les seves conseqüències, entre les quals la dels lideratges, i també per prendre decisions sobre les negociacions amb Guanyem.

Per la seva banda, Línia Badalona s’ha posat en contacte amb Jordi Serra per contrastar aquesta informació però ha declinat fer declaracions al respecte. El líder socialista ha preferit destacar el moment crucial que viu la ciutat i la necessitat que els partits d’esquerra siguin capaços de posar-se d’acord per fer possible l’alternativa a Albiol. “Això és el que ara realment importa”, ha conclòs Serra.

WhatsAppEmail