L’excantant de Whyskin’s. Arxiu

L’excantant de Whiskyn’s estrenarà en directe les cançons del seu primer disc en solitari ‘Casa Murada’ al Teatre Principal de Badalona, en el marc de la programació del festival BarnaSants 2011. L’actuació serà el divendres 11 de febrer a dos quarts de deu al Principal, que permetrà als badalonins veure en primícia les noves cançons de Masdéu.

‘Casa Murada’, el primer treball en solitari de Masdéu, no sortirà al mercat fins el dia 1 de març i converteix l’actuació del Principal en exclusiva. Es tracta, doncs, d’una preestrena molt especial per a Masdéu que comença una nova etapa en solitari després d’una llarga trajectòria al capdavant de Whiskyn’s, una de les bandes més prolíferes dels darrers anys en el panorama musical català.

Els qui assisteixin al concert podran comprar en exclusiva el disc, tres setmanes abans que es posi oficialment a la venda. El preu de les entrades a taquilla el mateix dia del concert serà de 16 euros, i el teatre oferirà un descompte del 20% per a menors de 26 anys, majors de 65, amics de la música i del Teatre Zorrilla i els qui presentin el carnet de la biblioteca.