Els skaters ja no hauran d’ocupar la pista de patinatge infantil. Arxiu

L’Ajuntament de Badalona i el col·lectiu Los Planos, una agrupació d’skaters de la ciutat, s’han acabat entenent després de l’estira i arronsa entre els joves esportistes i els veïns. Així que finalment el Parc de les Muntanyetes acollirà un espai per als skaters, separat del parc infantil per tal d’evitar molèsties. Tanmateix, el consistori ha pactat uns horaris per tal de no destorbar el veïnat.

Algunes de les intervencions que es duran a terme al parc són el recobriment de les cantonades dels bancs amb metall, per permetre als patinadors fer els seus trucs, o l’eliminació de les barres de ferro que impedeixen patinar.

El col·lectiu Los Planos ha fet pública la seva satisfacció, tot i que esperen, en un futur, poder utilitzar tota la plaça.

Aquest col·lectiu d’skaters, que defensa el valor integrador d’aquest esport i de fet porta anys donant classes als joves de la ciutat, es va quedar sense espai per patinar quan es va decidir retirar la làmina d’aigua del parc. Es tractava d’una estructura en desús que havia esdevingut un espai ideal per practicar aquest esport urbà, i de fet havia atret l’atenció d’skaters professionals a nivell internacional, que s’apropaven a gravar els seus vídeos. Després de diverses protestes i l’oposició dels veïns, els skaters veuen escoltades les seves demandes.