alcalde Guijarro

L’alcalde Guijarro, durant la presentació. Foto: Ajuntament

Sis poliesportius de la ciutat rebran una inversió de prop d’11 milions d’euros per adequar les seves instal·lacions.

L’alcalde Rubén Guijarro, acompanyat de la regidora d’Esports, Teresa González, va anunciar els detalls de les millores al poliesportiu de Llefià, en el marc de la celebració de la quinzena edició de la Copa Badalona de Minibàsquet, dissabte passat.

Les obres de millora es duran a terme als poliesportius de Llefià, Bufalà, Joaquim Blume, Montigalà, Casagemes-Albert Esteve i la Plana.

El pressupost de les obres serà de 10,7 milions d’euros. L’Ajuntament n’aportarà 6,3, els fons europeus Next Generation gairebé 3 i la Diputació, 1,5.

El poliesportiu de Llefià serà on més diners s’invertiran, una mica més d’un milió, ja que serà la seu de la Minicopa que es disputarà durant la Copa del Rei.

Als poliesportius de Montigalà, Casagemes-Albert Esteve i la Plana s’invertirà a cadascun gairebé 700.000 euros, mentre que al de Bufalà s’hi dedicaran 200.000 euros i poc més de 100.000 al Joaquim Blume.

En general, les obres se centraran en el manteniment de les façanes i les cobertes, l’arranjament de vestidors, la millora de les instal·lacions de subministrament, o la substitució d’equipaments obsolets com ara taulells de bàsquet, seients, o marcadors.

L’alcalde Guijarro va assegurar que amb les obres es milloraran “unes instal·lacions esportives que arrosseguen molts anys d’una manca de manteniment”, i va afegir que “encara ens queda molt camí per fer”.