L’Aroma&kaori vol oferirà gastronomia japonesa o mediterrània de qualitat. Aroma&kaori

Aquest passat dimecres es va inaugurar el primer restaurant japonès de Badalona Aroma&Kaori. Ubicat al carrer de Francesc Layret, el restaurant de dues plantes aposta per tenir dos ambients culinaris totalment diferents: el de la cuina japonesa i el de la mediterrània. Els seus propietaris, Joan i Enric Araiz amb la companyia del xef Xavi Morros volen oferir, amb l’aroma, “una cuina catalana de mercat sense descuidar els plats típics” i una original proposta japonesa pels paladars més cosmopolites (amb el Kaori). Enric Araiz ha explicat que el restaurant obrirà a partir de demà divendres i estarà obert tots els dies de la setmana per esmorzar, dinar i sopar (excepte diumenge i dilluns que només serà per esmorzar i dinar). A la planta superior de l’edifici han habilitat una terrassa chill-out apta per els fumadors. La família Araiz ha volgut apostar per Badalona perquè tot i que la oferta gastronòmica és de qualitat, continua sent pobre. Ahir dimecres el restaurant es va omplir de curiosoes que van celebrar amb la família Araiz l’obertura del nou restaurant.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram