L’Aroma&kaori vol oferirà gastronomia japonesa o mediterrània de qualitat. Aroma&kaori

Aquest passat dimecres es va inaugurar el primer restaurant japonès de Badalona Aroma&Kaori. Ubicat al carrer de Francesc Layret, el restaurant de dues plantes aposta per tenir dos ambients culinaris totalment diferents: el de la cuina japonesa i el de la mediterrània. Els seus propietaris, Joan i Enric Araiz amb la companyia del xef Xavi Morros volen oferir, amb l’aroma, “una cuina catalana de mercat sense descuidar els plats típics” i una original proposta japonesa pels paladars més cosmopolites (amb el Kaori). Enric Araiz ha explicat que el restaurant obrirà a partir de demà divendres i estarà obert tots els dies de la setmana per esmorzar, dinar i sopar (excepte diumenge i dilluns que només serà per esmorzar i dinar). A la planta superior de l’edifici han habilitat una terrassa chill-out apta per els fumadors. La família Araiz ha volgut apostar per Badalona perquè tot i que la oferta gastronòmica és de qualitat, continua sent pobre. Ahir dimecres el restaurant es va omplir de curiosoes que van celebrar amb la família Araiz l’obertura del nou restaurant.