Noves instal·lacions de l’Hospital Germans Trias i Pujol

Els nous espais d’Urgències de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol estan a punt i a l’espera de ser inaugurats el proper diumenge. El Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, acompanyat de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, del director de l’Institut Català de la Salut, Joaquim Casanovas, i de l’equip directiu de l’Hospital, visitaran les instal·lacions on a partir de l’1 de març es durà a terme tota l’atenció urgent del centre sanitari.

MILLORES

La remodelació de l’Hospital ha permès passar de 30 a 40 punts d’assistència en l’àmbit medicoquirúrgic, doblar la capacitat de l’àmbit pediàtric amb 14 punts, i ha fet que es guanyi una sala de cures per traumatologia. També s’han creat boxs individuals que han de servir per millorar l’eficiència de l’assistència i el confort, intimitat i seguretat dels pacients.

L’Hospital ha volgut potenciar l’assistència a l’hospital del Barcelonès Nord i el Maresme amb dos boxs per a pacients d’alt risc, un quiròfan per fer petites inversions i sales de cures polivalents.

Els espais per a pacients amb politraumatisme i aturades, també han estat millorats, així com l’equipament de radiodiagnòstic.

WhatsAppEmail