Previsió de com es veurà l’hotel quan estigui acabat. Foto: Hard Rock

Sant Adrià tindrà un Hard Rock Hotel a principis del 2020. Així ho ha avançat aquesta setmana Crónica Global i ho ha confirmat l’empresa inversora del projecte, ASG, la qual és propietària del terreny on es construirà l’hotel, a l’antic Camp de la Bota i al costat del port esportiu del Fòrum.

L’empresa ASG ha firmat un conveni amb Hard Rock International perquè desenvolupi i operi l’hotel mitjançant un contracte de gestió a llarg termini. En total, la construcció de l’hotel suposa una inversió de més de 200 milions d’euros, que inclou la compra de la parcel·la.

Es preveu que les obres comencin durant el segon semestre d’enguany i que es pugui obrir al públic a principis del 2020. L’hotel de luxe tindrà una superfície total de més de 30.000 metres quadrats, 504 habitacions i més de 2.000 metres quadrats per a lesdeveniments.

Els promotors de l’hotel, a més, han firmat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Adrià per fomentar la contractació directa i indirecta lligada al Hard Rock Hotel de fins a 650 veïns i veïnes del municipi. Des de l’empresa assenyalen que es comptarà també amb el teixit empresarial del municipi per cobrir les necessitats de proveïdors que tingui l’hotel.

LLICÈNCIES PENDENTS
Des de l’Ajuntament avisen que la promotora ja ha demanat la llicència d’obres i que aquest procediment normalment triga dos mesos, però “es pot allargar si es necessiten informes addicionals”. Més endavant, l’empresa haurà de demanar la llicència d’activitats. Des de l’empresa asseguren que fa dos anys que treballen per portar a terme el procés de “zonificació”.