Joan Carles Gallego visita les Tres Xemeneies de Sant Adrià. Foto: Bdn En Comú Podem

El futur de les Tres Xemeneies serà un dels projectes en joc a les pròximes eleccions al Parlament del 14 de febrer. En aquest context, el número de 2 d’En Comú Podem, l’exlíder sindicalista Joan Carles Gallego, va visitar aquest dilluns l’antiga central tèrmica per presentar la proposta dels comuns, que passa per impulsar un projecte líder en innovació tecnològica, però que també tingui en compte el vessant més “social”.

“Estem davant d’una oportunitat de desenvolupament urbanístic per a Sant Adrià i Badalona. Cal compromís polític per aconseguir fons europeus i una transformació que generi benestar i oportunitats per al país”, va assenyalar Gallego, que considera que l’actual proposta del Pla Director Urbanístic (PDU) de les Tres Xemeneies respon als “interessos especulatius dels propietaris”. En aquest sentit, el número 2 dels comuns creu que el 14-F és una gran oportunitat perquè la seva formació pugui aconseguir els vots necessaris per accedir al govern i així s’aposti per invertir en aquest projecte en l’àmbit social i en innovació econòmica i ecològica.

Gallego va estar acompanyat en la seva visita de la presidenta del grup municipal de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, que va remarcar la importància de l’aposta pel projecte del Hub Internacional de Coneixement per al Desenvolupament Sostenible i la Pau liderat per l’investigador Màrius Rubiralta.