Juan Magán

El concert de Juan Magán serà el 10 de maig. Foto: Facebook

Les Festes de Maig d’enguany tornaran a tenir la música com una protagonista i enguany hi ha una novetat, el festival MVP Music Days Badalona, que es farà entreavui i el 7 de maig al Palau Municipal d’Esports. Seran quatre dies plens de música amb un cartell que inclou artistes com Justin Quiles, Andy & Lucas, Los Rebujitos o Dàmaris Gelabert.

Més enllà d’aquest festival, que serà de pagament, també hi haurà tota l’oferta de concerts gratuïts en diferents punts de la ciutat. En el cas del Parc de Can Solei i Ca l’Arnús, el 6 de maig hi actuarà la Big Band de l’EMMB (Escola Municipal de Música de Badalona), Galeria i Pau Vallvé. L’endemà serà el torn de Maria Jaume i Marcel i Júlia.

Canviant d’ubicació, el 9 de maig, la plaça de la Constitució també respirarà ambient musical amb Sanda Bautista i Ariox.

Juan Magán

Els concerts més multitudinaris, com és tradició, es faran un any més al passeig Marítim. El 10 de maig arrencaran amb el badaloní Edu Esteve. Aquella mateixa nit hi haurà l’actuació estel·lar de Juan Magán i la nit s’acabarà amb el Doctors Prats. Més endavant, el 12 de maig el passeig Marítim es tornarà a omplir amb Willio, Chambao, els Catarres i, finalment, la Festa RAC 105.

El programa musical encara inclou més concerts, com els que es faran al parc de l’Escorxador el 13 de maig. Hi actuaran l’escola Muba i l’Orkestra Kanalla, mentre que Àlex Loro ho farà al Centre Cultural l’Escorxador. El mateix dia també es podrà gaudir de la Banda Simfònica de Badalona a la plaça de la Plana i dels Boom Boom Fighters & Cookah P a la platja dels Pescadors . L’endemà, un altre cop al parc de l’Escorxador, serà el torn de Medina i Emmb Wonder.