Festa dels Racons

Una de les activitats de la Festa dels Racons. Foto: Ajuntament de Tiana

La novena edició de la Festa dels Racons se celebrava aquest passat cap de setmana amb el condicionant de la pluja que, finalment, va permetre desenvolupar la jornada amb una certa normalitat. Dissabte a les 16:30 hores al pàrquing del cementiri començava l’itinerari secret que cada any prepara l’organització, amb diferents arts artístiques que van poder gaudir els veïns del poble. Microteatre, dansa, musica i clown van ser algunes de les propostes d’enguany.

L’esdeveniment va tenir quatre passis que van recórrer diversos punts de Tiana, com ara Ca l’Andreu, Can Reon (antiga Can Fàbregas), l’ermita de l’Alegria, Can Cirera, el Parc Joan Armengol i Moliner i la casa de la Delfina. Posteriorment va tenir lloc la fi de festa a la petanca del municipi on es van entregar els premis als guanyadors del concurs de cartells. L’obra de l’Anna Ferreira va ser premiada amb un val de 100 euros per gastar als comerços locals. La resta de cartells que van participar en la present edició també es van poder veure. A més, els assistents van poder gaudir d’un sopar i del servei de barra a càrrec de Descorxats i Cau. Finalment, Dj Petaca va protagonitzar la cloenda.

“Quin dia tan emocionant. No tenim paraules per expressar la felicitat que sentim. Tot un poble unit per gaudir, ajudar, col·laborar i participar perquè la Festa dels Racons fos tot un èxit malgrat la pluja”, expliquen des de l’organització. Aquesta celebració és una idea de quatre vilatanes de Tiana apassionades de l’art que va néixer per dinamitzar l’oferta cultural del poble.