El nou Espinaler de Badalona obre les portes aquest dijous. Montse López

No es tracta només d’una nova empresa que obre les portes a Badalona. Es tracta d’un negoci familiar convertit en tradició popular que necessita expandir-se. L’Espinaler és la taverna que va néixer a Vilassar de Mar l’any 1896 i que, d’oferir un got de vi, ha passat a ser el rei dels aperitius, així com de la salsa que porta el mateix nom. Al Maresme és conegut per la botiga del Camí Ral i al 2000 en van obrir una altra en un polígon de Vilassar. Des de fa 6 anys, els amos de l’Espinaler són propietaris d’una nau a Les Guixeres que, fins ara, feien servir com a magatzem. Passat aquest temps han decidit obrir un nou negoci a Badalona. I és que segons ha explicat a Línia Badalona el gerent de l’Espinaler a la ciutat, Miguel Ángel Mármol, molts badalonins s’apropaven fins a Vilassar per tastar els aperitius de l’Espinaler. També han escollit la ciutat perquè poden atraure més clients que vénen de Barcelona. El nou Espinaler té quatre terrasses i, aquest dijous, obre les portes al públic. Fa temps van començar a notar els efectes de la crisi, però Mármol assegura que han sabut remuntar. Precisament per això, els locals de Vilassar s’han quedat petits.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram