L’exdiputada del PP Esperanza García en una imatge d’arxiu. Foto: Rafa Garrido / ACN

La fins ara diputada del PP Esperanza García ha deixat el seu escó al Parlament de Catalunya per incorporar-se a l’equip encapçalat per Xavier García Albiol a l’Ajuntament de Badalona. L’encarregat de rellevar García a la cambra catalana serà l’exalcalde de Castelldefels Manuel Reyes.

Segons apunten fonts del Partit Popular i recull l’ACN, el canvi d’administració ha estat una decisió personal de García que ha decidit acceptar fer-se càrrec de la coordinació de l’area de promoció econòmica del consistori. L’advocada i tertuliana en diferents mitjans de comunicació va ser escollida diputada del PPC a les eleccions del setembre del 2015. Així doncs l’exalcalde de Castelldefels, que ja va ser diputat del 2012 al 2015, torna al Parlament durant els pocs mesos que queden d’aquesta legislatura. El subgrup dels populars està format per quatre diputats.

Aquest no és el primer fitxatge que fa Albiol d’aquesta índole. També formen part del seu actual equip l’exdiputat al Parlament Alberto Villagrasa que ocupa l’àrea de seguretat, l’exdiputada al Congrés Concepció Veray com a cap de gabinet i l’expresident del PP a Mataró José Manuel Lopez, a l’àrea d’Educació.