Molts es van quedar amb la xiulada que va rebre l’alcalde de Badalona, Jordi Serra, quan va pujar a la tarima, però la inauguració del nou Parc de Les Muntanyetes serà recordada per molts veïns com una petita victòria. I és que tot i que la majoria de les associacions de veïns de la zona demanaven que es recuperés l’antiga làmina d’aigua, aquella era una estructura que “robava” terreny al barri. Ara s’ha aprofitat l’espai al cent per cent, amb taules de ping pong, cistelles de bàsquet, una pista de patinatge infantil i una amplia zona de cautxú. Diumenge, el dia de la inauguració, la plaça estava plena.

Però sí, és cert, l’alcalde va ser xiulat, tot i que no perquè la plaça no fos del gust dels veïns, sinó perquè les associacions reclamaven a l’ajuntament que les escoltés més.

Els altres protagonistes de la polèmica de les Muntanyetes són els skaters, que diumenge van ocupar pacíficament la pista de patinatge infantil per demanar, un cop més, un espai per al monopatí al parc. Segons els skaters, les negociacions amb l’ajuntament van a bon ritme i el col·lectiu espera poder disposar finalment d’una zona de patinatge professional. El mateix alcalde ha reconegut que el parc té cert renom en el món de l’skate.

Tot plegat va succeir durant la XX Festa de l’Espàrrec. Es van repartir 90 quilos d’espàrrecs que enguany no van poder ser recollits el dia anterior a causa de la pluja. Així que es van comprar.