Els Castellers de Badalona estan en forma. Els Micacos ho han demostrat en les seves dues últimes actuacions a Badalona i a Sant Vicenç dels Horts.

En la penúltima, durant la celebració de la XVII Diada Castellera de les Festes de Maig a la Plaça de la Vila, van descarregar un quatre de set amb agulla, un tres de set, un altre quatre de set en la tercera ronda, van carregar un Vano de cinc a la penúltima ronda i finalment van acabar l’actuació amb el tradicional Pilar de 4 al balcó.

Aniversari dels Carallots

Després de la brillant actuació durant les Festes de Maig, els Micacos es van desplaçar aquest diumenge passat fins a Sant Vicenç dels Horts, on van actuar a la diada del primer aniversari dels Carallots, la colla local, acompanyats pels Castellers de les Roquetes, amb qui encara no havien coincidit a plaça. Tot i patir baixes de darrera hora, els castellers badalonins van tornar a fer una bona actuació. El primer castell descarregat va ser un quatre de sis amb agulla. Posteriorment, en la segona ronda, van descarregar un dos de sis després de no poder completar el castell més important del dia, un tres de set. A la tercera i última ronda els micacos es van poder treure l’espina de la ronda anterior i van aconseguir descarregar sense problemes el tres de set després de canviar l’orientació del castell. Els badalonins van acabar la seva actuació descarregant dos pilars de quatre simultanis i van confirmar les bones sensacions ofertes durant les Festes de Maig.