Els comerciants de la Salut van organitzar ahir la primera Fira de Sant Jordi al Passeig de la Salut. Durant tot el dia aquest vial badaloní es va omplir de parades amb roses i llibres, una cita que segons explica a Línia Badalona Óscar Palma, president de l’Associació de Comerciants de La Salut, “la demanaven els veïns perquè tradicionalment s’havien de desplaçar al centre de la ciutat per gaudir de Sant Jordi”.

A més, diferents entitats locals com Òmnium Badalona o Marea Ciudadana van participar en la Fira de Sant Jordi, i diversos escriptors van signar llibres als estands col·locats per a l’ocasió, entre ells Rosalia Zabala, Roser Vilagran, Xavier Soler, Ángel Gordon i Eugenio Asensio.

Els petits també van poder gaudir de la jornada amb diversos tallers i atraccions que es van instal·lar al passeig badaloní. “Estem molt contents perquè feia temps que volíem fer una festa així”, assegura Palma, que afegeix que “amb actes així també donem vida al barri”. Des de l’associació destaquen l’esforç dels associats i del comerç de la zona per tal de fer realitat aquesta fira i lluitar contra el tòpic de “les dues Badalones”, tot fent barri a la Salut.