Els comerciants del Passeig de La Salut es queixen de que “el govern municipal recolza molt als botiguers del centre oblidant als de la perifèria”.

“En aquests moments el passeig de La Salut té més vitalitat, dins el seu estil, que el carrer del Mar”, comenta a Línia Badalona el president del PSC de Badalona, Jordi Serra.

Els comerciants de La Salut afirmen que la seva relació amb el govern badaloní és “pràcticament nul·la”, tal com afirma a aquesta publicació el president de l’associació, Rafael Pavón. En aquest sentit, els botiguers fan una crida a l’alcalde Albiol perquè hi hagi “diàleg i connexió”.

El líder socialista ha assegurat que el petit comerç de Badalona és molt important per la ciutat i ha lamentat les dificultats que travessa el sector. “El centre de Badalona està perdent molt. El fet que Zara hagi decidit tancar la botiga del carrer del Mar ha deixat molt tocats psicològicament als comerciants de la zona”, comenta Serra.

Des de l’oposició, Serra destaca la importància de que “el petit comerç es consolidi” per això ha destacat les activitats de dinamització que es fan al llarg de l’any als diversos espais de la ciutat. En aquest sentit, Pavón lamenta que “la majoria de fires que fa l’Ajuntament es realitzin al centre, potenciant molt aquesta zona i deixant de banda altres barris de la ciutat”.

WhatsAppEmailTwitter