Campanya goteo3x

Imatge de la presentació de la campanya de micromecenatge. Foto cedida

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha acceptat a tràmit el recurs contenciós presentat per l’Entesa per un Gran Parc Litoral al Besòs contra el Pla Director Urbanístic (PDU) de les Tres Xemeneies. Així ho ha notificat el Tribunal aquest dimecres a l’Entesa, que va fer aquest tràmit el mes de maig perquè es declari nul·la la construcció d’un nou barri de 2.000 habitatges que, diuen, no es correspon a les necessitats de l’entorn i impedirà la renaturalització d’aquest espai litoral.

12.000 euros recaptats

De moment, la campanya de micromecenatge iniciada per l’Entesa per afrontar les despeses del tràmit ja ha aconseguit 12.000 euros dels 15.000 que es fixaven des d’un inici com a quantitat òptima.

Per demà divendres 1 de desembre l’Entesa ha convocat a les 19h a l’Ateneu Adrianenc de Sant Adrià del Besòs totes les persones que han aportat a aquesta causa per celebrar la notícia. “L’Entesa dona per encetada la via judicial contra la Generalitat, Endesa i el Banco Santander i anima a tots els veïns i veïnes de Badalona a continuar aportant per salvar el litoral de les Tres Xemeneies”, ha explicat la plataforma en el seu comunicat.