Els assistents comencen a arribar al Barcelona Beach Festival. Foto: ACN (Nia Escolà)

Finalment, i després d’haver-lo suspès 24 hores abans l’Ajuntament de Sant Adrià, el Barcelona Beach Festival es va acabar celebrant. Va ser dissabte, a partir de les 17h i a la platja del Fòrum i al parc de La Pau, tal com estava previst. El problema es va solucionar després que l’Ajuntament i els bombers arribessin a un acord.

Segons el consistori, els organitzadors, l’empresa Live Nation, va fer una declaració responsable assegurant que el festival es faria en les mateixes condicions que el darrer que es va dur a terme, l’any 2019. En aquestes condicions, sempre segons informa l’Ajuntament de Sant Adrià, els bombers van acceptar la declaració dels promotors i va tramitar la llicència necessària per tirar endavant el festival.

La dificultat rau en el fet que l’Ajuntament va rebre la documentació necessària per part dels organitzadors el dia 22 de juny, mentre que el termini per presentar-la havia acabat el dia 10 de juny, explica el consistori. Aquesta documentació és l’informe de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat. Live Nation, tanmateix, assegura que l’enviament d’aquest informe al cos de bombers és responsabilitat única de l’administració que acull l’esdeveniment, en aquest cas, l’Ajuntament de Sant Adrià.