“Si m’ho posa en una bosseta, m’ho enduc pel gos”. Una frase bastant comú en molts restaurants que ara ha canviat de destinatari.

El recent inaugurat restaurant Talos de Badalona ofereix una opció molt millor i adaptada als temps actuals. Degut a les generoses racions que serveixen, el client acostuma a deixar-se menjar al plat així que Felipe Rosés, el propietari del local va decidir oferir l’opció d’endur-se el menjar sobrant. “D’aquesta manera no es tira i el client se’l pot guardar per l’endemà”, afirma Rosés a Línia Badalona.

LA CAMPANYA

Es tracta d’una iniciativa que ha comptat, des del primer dia, amb el recolzament de Centre Comerç de Badalona. Tant és així que l’associació de comerciants pretén ampliar la campanya Canvia el Xip a altres comerços i establiments adherits.

Marcel Formentí, gerent de Centre Comerç afirma a aquest diari que es tracta d’una acció més en el marc de la responsabilitat social i de consum. De fet són nombroses les activitats que amb aquesta finalitat es desenvolupen des de l’associació. La recollida de menjar per al banc d’aliments és una de les més notòries i amb més èxit.

Serà al llarg d’aquest mes de setembre quan Centre Comerç de Badalona presenti els envasos i bosses que permetran als associats oferir un servei extra als seus clients.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram