L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, en una reunió celebrada aquesta setmana a l’Ajuntament. Foto: Aj. de Badalona

El grup municipal del PSC ha demanat a l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, que rectifiqui i convoqui la Mesa d’Emergència d’Habitatge per aconseguir que les ajudes “arribin a les famílies”. En un comunicat, els socialistes reclamen al popular una rectificació pública per les declaracions que el batlle va fer en una entrevista a Badalona Comunicació, on assegurava que no convocava la Mesa perquè “no té cap pis de lloguer disponible”.

“El desconeixement, desinterès i les mentides d’Albiol i del seu govern no poden continuar perjudicant les famílies de Badalona. Les declaracions de l’alcalde són lamentables i demanem una rectificació de les seves paraules, i que convoqui la Mesa d’Emergència d’Habitatge”, apunta al respecte el regidor socialista Christian Carneado.

Des del PSC recorden que -en tractar-se d’un espai compartit amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya- si no es convoca la Mesa ni els pisos ni les ajudes per no perdre els habitatges arriben a les famílies més vulnerables. En aquest sentit, el grup també assenyala que va ser el mateix alcalde que va signar a la Junta de Govern Local del passat 7 de juliol la compra d’un pis.