L’autopista C-31 al seu pas per Badalona en una imatge d’arxiu. Foto: Jordi Pujolar / ACN

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) acollirà aquest divendres un acte on es debatrà sobre el futur de la ciutat i la transformació urbana de l’autopista C-31. Sota el nom Urbanisme, Innovació, Badalona i Autopista, l’esdeveniment organitzat per l’associació Restarting Badalona en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i la Diputació de Barcelona comptarà amb la presència de diversos experts i estarà moderat per la periodista badalonina Lídia Heredia.

El debat servirà per posar sobre la taula les potencialitats que té Badalona en l’àmbit del desenvolupament econòmic gràcies a la transformació urbana de l’autopista C-31 i en comparació amb altres experiències internacionals i locals. En aquest sentit, l’acte comptarà amb la participació de Ramon Gras, investigador en urbanisme i innovació a Harvard i especialista en l’àmbit acadèmic en l’estudi de les transformacions urbanes i el seu impacte en ciutats americanes i europees; David Martínez, arquitecte i gerent de l’Institut Municipal d’Urbanisme de Barcelona; i Ana Miguel Moral, consultora especialista en transformació digital i sostenibilitat a l’àmbit urbà.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol serà l’encarregat de cloure l’acte, que serà retransmès en directe per Youtube per tal d’arribar a totes les persones que vulguin participar i evitar la interacció social davant l’actual context sanitari.