Anthony Blake participarà amb un espectacle

Anthony Blake i el Mag Edgar seran els protagonistes destacats de la dotzena edició del Festival Internacional de Màgia Memorial Li-Chang que arriba a partir d’aquest cap de setmana a Badalona. Amb aquesta nova edició, el Festival es consolida com una de les cites culturals més importants de la ciutat.

BLAKE I MAG EDGAR

Anthony Blake presentarà aquest divendres al Teatre Blas Infante l’espectacle Solo Blake, centrat en el recull dels millors moments a l’escenari. L’il·lusionista Mag Edgar estarà al Teatre Zorrilla, diumenge, amb Dejà Vu, un espectacle que introduirà al públic en una aventura misteriosa.

PLAT FORT

Els dies 24, 25 i 26, Badalona es convertirà en un indret màgic ple d’il·lusió i trucs amb el plat fort del Festival d’enguany: les Gales Internacionals que se celebraran al teatre Zorrilla. Es tracta d’un espectacle creat expressament per aquest Festival i que compta amb la direcció artística d’Enric Magoo. En aquests espectacles, mags de reconegut prestigi i joves promeses de l’il·lusionisme irrompran a l’escenari per fer vibrar als espectadors que podran votar al mag o el grup més espectacular, el qual rebrà un premi.