L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya i l’Acadèmia del Cinema Català van celebrar, dilluns al vespre, un acte que va servir per homenatjar la figura de Jordi Dauder, alhora que per acomiadar a l’amic de tots els assistents. L’actor badaloní va morir el passat 16 de setembre a causa del càncer que patia des de feia anys.

Una bandera republicana i un gessamí (la seva planta preferida) eren els únics objectes dalt de l’escenari, per on hi van passar amics del ja desaparegut actor badaloní. Enric Majó va recordar quan durant el 23F Jordi Dauder “va trucar a les portes de la Generalitat per demanar armes per defensar el poble”. Per a Carme Sansa, Dauder “no va claudicar mai en les seves idees” i com era de “just, valent i optimista”. Sílvia Bel i Lluís Llach van pujar a l’escenari per llegir “lletra a Dolors”, un dels poemes de Miquel Martí i Pol que Dauder va recitar el 2004 amb ells. S’hi van poder veure projeccions sobre la seva vida i fragments de l’entrevista que li va fer el director Toni Verdaguer.

A Badalona, un grup de persones, encapçalat pels Amics del Teatre Zorrilla, es reuniran avui per preparar l’homenatge de l’actor a la seva ciutat natal.

WhatsAppEmailTwitter