L’equip masculí de l’infantil A. Foto: Twitter (@CBSantJosep)

L’odissea del Bàsquet Sant Josep continua. La reunió que han mantingut el govern municipal i el club avui no ha portat cap solució a curt termini. Així, aquesta temporada que tot just comença, el Sampep tampoc no jugarà a Badalona: “Estem decebuts, perquè l’Ajuntament, a finals de la temporada passada, es va comprometre amb nosaltres a què aquest any podríem tornar a jugar a casa”, declara Ibon Orrantia, president del club.

Per la seva banda, la regidora d’Esports, Teresa Gonzàlez, es mostra conscient del problema que té la ciutat amb l’accés a les instal·lacions municipals per al conjunt d’entitats esportives: “Calen més horaris i més disponibilitat per atendre les necessitats de les entitats esportives de la ciutat”, assumeix la regidora. El Sant Josep duu a terme ara mateix un 80% de la seva activitat fora de Badalona. “Aquesta situació no és sostenible per al nostre club ni econòmica, ni operativament”, assegura el president Ibon Orrantia.

Des del consistori afirmen que estan treballant en la cobertura i rehabilitació d’algunes pistes, de cara a la celebració l’any vinent de la Copa del Rei de Bàsquet de 2023. El que també queda pendent és l’aprovació d’un reglament d’usos dels equipaments municipals, que hauria de regular la gran demanda que té la ciutat: “El repartiment de les instal·lacions és molt opac, i això és greu”, denuncia el president del club, que ha convocat una assemblea per al pròxim 22 de setembre, en què decidiran si tiren endavant accions de protesta.