Ens portarà Ángel Lozano a 2 A? Arxiu

Si la Penya va endur-se de Ses Illes una dolça ensaïmada, el Badalona va tornar a casa amb una sobrassada (per no dir una botifarra). El Atlètic Balears va imposar el seu joc i va endur-se el partit per 2 a 1. Els mallorquins van gaudir de poques ocasions, tot i així, van avançar-se en el marcador a la primera meitat. Els escapolats, però, segueixen líders ja que l’Oriola va tornar a perdre.

Els gols locals, tots dos de Diop, van caure a la primera part, en dues jugades molt semblant. Al sortir dels vestuaris, els de Manolo Márquez van dominar la pilota i van buscar el gol, tot i que era l’Atlètic Balears el qui controlava el partit. Al minut 90 Santi Villa marcava l’únic gol del Badalona de penal.