Empat al camp de l’Ontinyent. Arxiu

El Badalona segueix al capdavant de la classificació tot i encadenar el seu tercer partit sense guanyar. Aquest cop va ser al camp del Ontinyent i es va repetir el resultat de la jornada anterior, 0 a 0. El marcador final va correspondre a un partit molt tàctic on no hi van haver moltes ocasions de gol i que hagués pogut decantar-se per qualsevol dels dos equips.

Durant la primera meitat els escapolats van tenir l’ocasió de posar-se per davant si David Prats hagués arribat a rematar una centrada al segon pal. Els valencians també van tenir un parell d’oportunitats en atac, però una bona defensa del Badalona va impedir el gol local. Després del descans, els nois de Manolo Márquez van dominar el joc però tot i així no van aconseguir apropar-se amb perill a la porteria de l’Ontinyent.

L’emoció va arribar als darrers cinc minuts, quan els locals van tenir les dues ocasions més clares de tot el partit: un remat de fora de l’àrea que David Valle envià a fora i la posterior rematada d’aquest córner que un defensa badaloní refusà en línia de gol. Els jugadors i el públic valencià van reclamar gol en aquesta darrera jugada. Amb tot, l’empat del Sabadell va ajudar a seguir una jornada més al primer lloc. El Badalona es situa un punt per sobre dels tres equips següents en taula, empatats a 43.