Els jugadors i el president del club, Fermín Casquete, celebren la classificació. cfbadalona.net

Cinc anys després i a falta d’una jornada per concloure la temporada regular, el Badalona tornarà a jugar la promoció d’ascens a Segona Divisió. Els tres punts aconseguits al Centenari front el Gandia (2-1) asseguren la presència dels escapulats als play-off.

Si acaben la lliga en segona posició, com es troben ara, podran gaudir del factor camp – al Centenari no han perdut cap partit. Per això només cal sumar els mateixos punts que l’Oriola i l’Alcoià, empatats a 62 punts tots tres, ja que l’average amb els dos conjunts alacantins beneficia al Badalona.

Cal dir, però, que el Gandia va estar apunt d’ajornar la festa. Els valencians van fer que el Badalona, tot i controlar l’esfèric, no jugués còmode i li costés apropar-se a l’àrea rival. El gol va arribar de l’única manera possible, a pilota aturada: Santi Villa serveix una falta i Romero l’introdueix a la seva porteria. Al 62’, el Gandia empatà i començà a creure’s la remuntada. Per sort, després d’una caòtica jugada, un xut de Sellarès (amb rebot i gol a pròpia de Pereira inclòs) posava al Badalona camí dels play-off.