Escollits Miquel Estruch i Lola M. Sala

Dos dirigents d’ERC de Badalona, el president Miquel Estruch i la secretaria de Comunicació i Imatge, Lola M. Sala, s’han incorporat a la nova estructura directiva de la Regió Metropolitana d’ERC. Estruch assumeix la Secretaria de Coordinació de Grans Ciutats i Lola M. Sala repeteix responsabilitat amb la Secretaria de Comunicació i Imatge de la Regional.

Estruch tindrà la responsabilitat de coordinar esforços de les ciutats de més de 50.000 habitants de la Regió Metropolitana de cara a enfortir, cohesionar i homogenïtzar el discurs independentista republicà en una zona que, segons ha comentat el propi Estruch “condensa la major concentració demogràfica de Catalunya”. El polític badaloní treballara per garantir “l’objectiu de construir un País socialment just, estructuralment competent i nacionalment lliure”.

Per la seva part, Lola M. Sala ha afirmat que “cal que optimitzem els recursos, tant materials com humans, dels que disposem, al temps que hem de fer un esforç màxim per excel·lir en els nostres processos comunicatius”.

WhatsAppEmail