Imatge del principi de la travessia. Foto: Club Natació Badalona

El passat diumenge 24 de juliol va tenir lloc la 71a edició de la Travessia Nedant de Badalona. Unes 200 persones hi van participar, en el que significa un èxit per als organitzadors, el Club de Natació Badalona.

Per una banda, el guanyador de la travessia general, de 2.400 metres, va ser Nil Ibáñez Pina del C.N. Atlètic Barceloneta, amb un temps de 29 minuts. D’altra banda, la guanyadora femenina Aida Bertran Izquierdo del C.E. Mediterrani, amb 29 min i 51 segons.

La travessia de Menors, de 400 metres, la va guanyar la Yasmin Rhalmene Hmidi nedadora del Club Natació Badalona amb un temps de 5 minuts i 31 segons, seguida de Júlia Moreno i Pol Feito del Club Natació Sant Andreu. A banda, i pel que fa als integrants del Club Natació Badalona, Johnny Gòmez Garcia va ser el primer a arribar a la meta, amb un temps 30 min 33 segons.

Finalment, la travessia Popular, de 1.000 metres, la van guanyar respectivament, David Ocampo Gisbert del C.N. 4 Caminos amb un temps de 14 minuts i 53 segons i Laia Candell Galobert del C.N. Calder amb 16 minuts i 19 segons.

La Travessia d’aquest any “ha deixat unes molt bones sensacions en un format que es va iniciar ara fa quatre anys, que aglutina proves per a totes les edats i nivells, i que fa que cada any tingui més adeptes”, explica el Club Natació Badalona.