Un moment de l’entrevista de Dolors Sabater amb Línia Nord. Foto: Eduardo Corria

Encapçalar la llista conjunta de la CUP i Guanyem per a les pròximes eleccions al Parlament “apropa molt més” Dolors Sabater a “haver d’acabar deixant de ser regidora de Badalona per ser només diputada”. Així ho ha afirmat en una entrevista amb Línia Nord aquest matí, en la qual ha estat clara: “És evident que entraré al Parlament i, per tant, en un futur no llunyà hauré de deixar de ser regidora”. “Nosaltres, a més, per codi ètic no permetem l’acumulació de càrrecs”, ha afegit.

Tot i que vol esperar a veure els resultats electorals per prendre la decisió, Sabater s’ha expressat en uns termes que, sens dubte, tenen regust de comiat: “Soc una persona que he estat sempre al servei de la ciutat, des de molt jove i des de molts àmbits diferents. Sempre he treballat al servei de Badalona i la meva entrada al Parlament també servirà per ajudar la ciutat. Perquè les polítiques que nosaltres impulsarem són per millorar la vida de la gent i perquè la Generalitat tingui molt més en compte el municipalisme i els ajuntaments”.

“Seguiré treballant per Badalona i ara també ho faré per totes les ciutats i pobles del país, des d’un altre àmbit. La meva feina repercutirà en Badalona i la resta de municipis, tant si és des de l’oposició com si és des del Govern de la Generalitat”, ha conclòs Sabater.

L’entrevista sencera es podrà llegir dijous vinent a Línia Nord, tant en paper com en digital.

CUP-Un nou cicle per guanyar: el nom de la llista de Dolors Sabater