Cal llençar els arbres nets de garnaldes. Arxiu

L’Ajuntament de Badalona iniciarà el proper dilluns 10 de gener i fins el dia 24 una nova edició de la campanya de recollida d’arbres de Nadal.

Durant aquest període de temps els arbres de Nadal naturals s’hauran de deixar al costat, mai a dins, del contenidor de resta més proper al domicili de la persona interessada. Cal deixar els arbres lliures de tot guarniment per facilitar el seu reciclatge. Una brigada especial els recollirà diàriament.

Els avets que s’utilitzen com a arbres de Nadal es transformen, un cop passades les festes, en un residu que cal tractar correctament, ja que pel tipus d’arbre que és no es pot replantar a la muntanya de Badalona.

La regidora de Medi Ambient i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, Mercè Rius, destaca que “els avets es transportaran a una planta de compostatge per transformar-los en compost o terra vegetal, tancant així el seu cicle de reciclatge”.

Els ciutadans que vulguin tenir més informació sobre aquest tema es poden adreçar al següent telèfon de l’àrea de Medi Ambient: 93 483 29 89.