Museu Badalona

Una imatge exterior del Museu de Badalona. Foto: Arxiu

Un guia del Museu de Badalona ha estat detingut per haver fet tocaments a quatre nenes, alumnes d’una escola d’Arenys, mentre feien una visita a les instal·lacions. El cas, que s’ha conegut avui, ha estat avançat per La Vanguardia.

Un cop les afectades i les seves famílies van informar els Mossos d’Esquadra, agents del Maresme es van desplaçar fins a Badalona per detenir el treballador. Des de la direcció del Museu han explicat que el detingut no forma part del seu personal, sinó que es tracta d’un treballador extern de l’empresa que va guanyar la licitació de les visites.

L’Ajuntament ha difós un comunicat on el Museu de Badalona assegura que “condemna aquestes presumptes agressions sexuals” i que, al mateix temps, es posa “al costat de la comunitat educativa, les víctimes, les famílies i l’entorn més pròxim per a tot el que necessitin”.

Denuncien tres agressions sexuals més al Màgic

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra tenen obertes tres noves investigacions per agressions sexuals presumptament ocorregudes al Centre Comercial Màgic de Badalona durant els darrers mesos. Aquests tres casos se sumen al d’una nena d’onze anys que va denunciar haver estat víctima d’una violació grupal per part de diversos adolescents que l’havien tancat en uns lavabos del centre comercial a finals de l’any passat. L’Ajuntament de Badalona ha anunciat que reforçarà la seguretat exterior i interior d’aquest recinte. Segons ha detallat el consistori, d’acord amb els Mossos d’Esquadra, s’ha previst desplegar un patrullatge policial a peu tant de Mossos com de la Guàrdia Urbana.