L’assentament il·legal desmantellat a la zona del port de Badalona. Aj. de Badalona

L’Ajuntament de Badalona ha desmantellat un altre assentament il·legal, aquest cop a la zona del port de Badalona. Segons informa el consistori en un comunicat, els inquilins feia mesos que ocupaven uns terrenys propers al carrer d’Eduard Maristany i havien generat nombrosos problemes de convivència amb els veïns propers.

“Hem actuat ràpidament per resoldre aquesta situació que generava problemes de convivència i inseguretat als veïns de l’entorn, i ho farem on sigui necessari perquè a tots els barris els veïns puguin viure amb tranquil·litat”, ha assenyalat l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, que ha remarcat la bona feina coordinada de la Guàrdia Urbana i els equips dels Serveis Socials i Via Pública municipals.

La Guàrdia Urbana de Badalona i la Policia Nacional van desallotjar i identificar divendres de la setmana passada a tots els inquilins d’un altre assentament il·legal al barri de Montigalà que també estava generant “problemes de convivència i seguretat” entre els veïns.