Tast Tiana Can brunet

Imatge de l’entrega del Premi Pilar Solà i Puyaltó. Foto cedida

El primer guanyador del Premi Pilar Solà i Puyaltó a millor plat del Tast Tiana ha estat el Cau Brunet, restaurant de Sant Fost. Un guardó que s’ha creat enguany en homenatge a una de les fundadores de les jornades amb l’objectiu de triar, a través d’un jurat, quin és el plat més destacat de l’esdeveniment. La costella de vaca a baixa temperatura amb parmentier de patata del Cau Brunet va imposar-se a les propostes dels 17 restauradors que van assistir el cap de setmana passat al Tast, 15 d’ells tianencs. També van participar set cellers.

“Un Tast Tiana esplèndid, molta qualitat i sense excessives aglomeracions. Èxit d’organització i de participants. Gràcies a tothom que ho ha fet possible, restauradors, cellers i personal municipal”, valora l’alcalde, Isaac Salvatierra. El batlle també treu pit a les xarxes socials per la importància que té el tast per al territori. “És el millor aparador dels nostres restaurants i cellers de la DO Alella. Bon menjar i bon vi”, assenyala.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram