festival Festes de Maig

Actuaran artistes com Justin Quiles, Andy y Lucas i Beret . Foto: Línia Nord

Aquest matí s’ha presentat el Cartell de l’MVP Badalona Music Days. Es tracta de la primera edició d’aquest festival a la ciutat que tindrà lloc els dies 4,5,6 i 7 a l’Olímpic de Badalona. Els concerts tindran estils diferents per a tots els gustos i edats.

L’estil urbà obrirà la primera nit amb Justin QuilesSaiko i Jeipy. Divendres serà el torn d’un estil més “flamenc”, amb Andy Lucas, David de Maria i Los Rebujitos. El pop arribarà dissabte amb els cantants Beret, Meler i Aina Da Silva i, per últim, el matí de diumenge estarà dedicat als més petits amb l’actuació de Dàmaris Gelabert.

Les entrades tindran un preu inicial entre 18 i 35 euros excepte el concert infantil, que tindrà un preu de cinc euros per a tots els assistents.

“Les millors Festes de Maig de la història”

L’alcalde Rubén Guijarro ha assegurat que el festival cobreix el primer cap de setmana de les Festes de Maig. Uns dies que, ha dit, en altres edicions quedaven “una mica coixos”. Una programació que, segons Guijarro ,permetrà fer “les millores festes de maig de la història”.