Els gegants de la ciutat, en una edició de la Festa Major. Foto: AV Canyadó

El barri de Canyadó ja està a punt per celebrar una nova edició de la seva Festa Major. A partir de demà tots els veïns ja podran gaudir d’un programa festiu que, un any més, està ple d’activitats pensades per a tots els públics.

Així doncs, la Festa Major arrencarà demà a partir de les dues del migdia amb el dinar de la gent gran del barri i a dos quarts de sis de la tarda tindrà lloc el festival artístic de gent gran al carrer del Drac. A partir de les nou del vespre es farà el sopar d’homenatge a la gent gran i una hora més tard començarà la cantada d’havaneres, que a la mitja part inclourà el servei de rom cremat per a tots els assistents. A la mateixa hora també es farà la Cursa Pirata Nocturna.

La Festa Major continuarà diumenge amb les 12 hores de petanca en categoria femenina. Posteriorment la festa farà una aturada fins al divendres dia 12, quan es farà el Festival Jove de Cultura Urbana a la Baixadeta. Hi actuaran Irreverencias, Ferran Mde, Noult, Sucios Socios i Dj Tunez.

L’endemà, el dissabte 13, el programa inclourà la festa de fi de curs a l’escola nova, el concurs esportiu infantil i adult, el concert de cant coral al celler de la Masia, les exhibicions esportives i el festival artístic a la Baixadeta amb l’Esbart de Sant Jordi.

L’últim dia de la Festa Major serà el diumenge 14, que començarà amb les 12 hores de petanca en categoria masculina. Tot seguit se celebrarà la Trobada d’organitzadors, una sessió d’animació infantil, la festa de l’escuma, l’exhibició de zumba, el festival infantil i la traca final amb els Bufons del Foc.