Badalona Copa Rei

La presentació de la candidatura a l’Olímpic va comptar amb la presència de representants dels dotze clubs de bàsquet federats del municipi. Foto: Twitter/@CE_Seagull

Badalona ha presentat oficialment aquesta setmana la candidatura perquè la ciutat pugui ser la seu de la Copa del Rei de bàsquet del 2023. En un acte celebrat ahir al Palau Municipal d’Esports de Badalona, l’alcalde Rubén Guijarro va destacar la “singularitat” del municipi –que té més de 300 equips i prop de 3.000 llicències en competicions federades– i la seva implicació “emocional” amb aquest esport com un dels punts forts de la proposta, que haurà de competir amb altres ciutats com Barcelona, que també ha anunciat que hi aspira.

La presentació de la candidatura a l’Olímpic va comptar amb la presència de representants dels dotze clubs de bàsquet federats del municipi i va tenir com a mestre de cerimònies el president del Club Joventut de Badalona, Juanan Morales, que va destacar l’impacte positiu que suposarà acollir un esdeveniment d’aquesta magnitud.

Precisament, la notícia ha coincidit amb la tornada oficial a Badalona del Club Bàsquet Sant Josep, que el passat diumenge va poder disputar els primers tres partits al pavelló municipal de Bufalà després del seu exili obligat pel tancament del pavelló del centre parroquial el passat juliol.