Mercat Torner

Façana del mercat Torner. Foto: Arxiu

L’Ajuntament de Badalona i l’AMB han acordat un projecte cofinançat per fer diferents millores al Mercat Torner, que des de fa anys pateix diverses mancances.

Fonts municipals confirmen a Línia Nord que s’estan tancant els últims detalls del projecte, que permetrà solucionar diferents problemes a les instal·lacions. Es preveu que s’aprovi aquest mes i que la licitació de les obres arribi, aproximadament, a principis de l’any vinent. En primer lloc, s’arreglarien i ampliarien sis portes del mercat per fer-les més accessibles. Els lavabos també es reformaran i es millorarà la seva accessibilitat. A més, s’abordarà una de les grans demandes dels paradistes, les goteres. Per evitar aquesta situació, es canviaran les cobertes i els vidres. Abans, però, l’Ajuntament ha treballat amb els paradistes un trasllat de les parades situades a l’altura del carrer Alfons XXII, que passarien a la banda del carrer Torner. Així, un grup de parades deixarà d’estar aïllat i s’unificaran a una mateixa zona.

Els tècnics de manteniment han de valorar pròximament que les condicions per fer el trasllat siguin les adients i condicionaran les parades que ho necessitin. Posteriorment, s’enderrocaran les parades antigues i s’instal·laran les càmeres frigorífiques a la mateixa planta que les parades per facilitar l’accés als productes als paradistes.