Un nen participa en una de les activitats de la Mobile Week Catalunya d’aquest any. Foto: ACN

La Generalitat de Catalunya ha donat llum verda a la participació de la ciutat de Badalona en la pròxima edició de la Mobile Week Catalunya. La proposta conjunta presentada per l’Ajuntament i l’associació Restarting Badalona ha estat seleccionada com una de les 18 seus que acolliran aquest esdeveniment el 2021, que té per objectiu apropar les tecnologies digitals a la ciutadania a través d’exposicions, debats i activitats diverses.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha celebrat la inclusió de Badalona en la iniciativa, una decisió “imprescindible” per situar la ciutat entre els municipis que aposten per la innovació i la tecnologia i que ajuda a “projectar internacionalment” el nostre territori des d’una “òptica positiva i de futur”. En la mateixa línia es pronuncia el president de Restarting Badalona, Ferran Falcó, que espera que aquesta participació en l’esdeveniment permeti situar la població com un territori “compromès amb la innovació” entesa com una “palanca d’una millor qualitat de vida”.

La proposta presentada pel consistori i l’associació inclou activitats que es desenvoluparan durant tres dies entres els mesos de maig i juny i que compten amb la participació d’entitats punteres en l’àmbit de la tecnologia i la salut de Badalona com Badalona Serveis Assistencials i l’Hospital Germans Trias i Pujol.