Badalona Copa del Rei

Badalona tornarà a ser la capital del bàsquet. Foto: Twitter (@CE_Seagull)

L’Hotel Marina Badalona acollirà el pròxim 15 de juny a les 12 del migdia la jornada de debat ‘Badalona És Copa’, que té com a objectiu debatre sobre l’oportunitat que suposa per a la ciutat haver estat escollida seu de la Copa del Reu de bàsquet de l’any que ve.

L’acte l’organitza i el moderarà l’entitat Restarting Badalona i els ponents que hi participaran són Constantí Serrallonga (director Fira de Barcelona) i Carles Grau (director de la Fundació Mobile World Capital), mentre que l’encarregada de moderar la sessió serà Aurora Català, presidenta de BCN Global. La cloenda anirà a càrrec de l’alcalde Rubén Guijarro. Durant l’acte s’explicaran els casos de Fira de Barcelona, el Mobile World Congress i la futura Copa Amèrica de Vela.

Des de Restarting Badalona, per la seva banda, insisteixen que l’organització de la Copa del Rei de bàsquet ha de suposar un gran impuls per a la ciutat, tant per a la seva economia, com per la imatge i projecció exterior com també per les seves infraestructures i equipaments. “L’esport i la salut són dues palanques positives, són bones, aporten valor i talent i dinamitzen l’economia local”, afirma Ferran Falcó, el president de Restarting Badalona.