El Blas Infante es va omplir per escoltar Albiol. Foto: Facebook

Noves declaracions polèmiques de l’actual alcalde de la ciutat. Durant la presentació de la seva candidatura a l’alcaldia celebrada el passat 15 de maig al teatre Blas Infante, Xavier García Albiol va tornar a apostar pel seu discurs de sempre i va barrejar la immigració, la neteja i la seguretat com a eixos de la seva intervenció.

En aquesta ocasió, Albiol, en un acte amb la presència de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, va demanar tenir “una majoria suficient” en les pròximes eleccions municipals per, segons va dir, “continuar netejant Badalona de tot allò que no ens agrada i que genera problemes amb la resta de veïns”. Tot seguit va afegir un “suposo que ja m’heu entès”, al mateix temps que va reivindicar una política “sense complexos” amb la immigració.

“NO M’HE MENJAT NINGÚ”
Tirant d’ironia, i continuant amb la qüestió de la immigració, Albiol va afirmar que “no m’he menjat ningú com alguns van dir que faria”.

L’actual alcalde va continuar defensant que mai no ha perseguit “ningú per ser de fora” però sí que va presumir d’haver perseguit “els que han vingut a delinquir, a robar i a fer la vida impossible als veïns”.

WhatsAppEmail